Uscator de rufe Bosch WTM85251BY, Pompa de caldura, 8 kg, 15 programe. SelfCleaning Condenser, Alb

Sistemul SensitiveDrying: structura unică a tamburului uscatorului Bosch WTM85251BY protejează ţesăturile şi asigură rezultate de uscare remarcabile, fără a şifona rufele.

în stoc
SKU
WTM85251BY
4.659,90 RON

Uscator de rufe Bosch WTM85251BY, Pompa de caldura, 8 kg, 15 programe. Clasa A++, SelfCleaning Condenser, Alb

 

SelfCleaningCondenser:

Condensatorul cu autocurățare al modelului Bosch WTM85251BY asigură perfomanțe ridicate la uscare, cu un consum redus de energie, în clasa A++

AutoDry:

Modelul Bosch WTM85251BY asigura uscare delicată a ţesăturilor cu ajutorul senzorilor de umiditate ce determină cu exactitate gradul de uscare necesar.

Detectează automat când rufele sunt uscate.

Încărcă până la zece kilograme de rufe în uscător sau în mașina de spălat cu uscător, iar programul AutoDry le va usca exact așa cum îți dorești, fie că sunt suficient de uscate pentru a fi călcate sau gata de împăturit.

Senzorii uscatoruluiu WTM85251BY măsoară constant temperatura și umiditatea pentru a proteja rufele de temperaturi ridicate și de uscarea excesivă. Te bucuri de uscarea perfectă de fiecare dată.

Afişaj cu LED-uri uşor de utilizat, cu comenzi tactile şi numeroase funcţii suplimentare, precum pornirea temporizată şi durata de timp rămasă.

Sensitive Drying System: uscare delicată şi uniformă datorită tamburului cu structură unică.

Sistemul SensitiveDrying System îngrijește perfect și delicat rufele tale. Introduce de aer cald și blând din toate părțile, iar paletele moi și curbate din tambur fac ca rufele să nu stea niciodată întinse și să nu se încrețească. Rezultatul: haine uscate delicat, perfect moi, fine și fără șifonare.

Sistemul SensitiveDrying: structura unică a tamburului uscatorului Bosch WTM85251BY protejează ţesăturile şi asigură rezultate de uscare remarcabile, fără a şifona rufele.

Mai multe informatii
Brand Bosch
Culoare Alb
Inaltime 84.2 cm
Latime 59.8 cm
Adancime 59.9 cm
Greutate 50.1 Kg
Eficienta energetica Clasa A++
Tip Standard
Utilizare Rezidential
Afisaj LED
Tip incastrare Standard
Slim Nu
Deschidere usa Dreapta
Capacitate de uscare 8 Kg
Capacitate incarcare 8 Kg
Numar programe 15
Programe de spalare Articole sport, Delicates, Finisare lână, Mix, prosoape, Super 40 (Uscare rapida), Timp program cald, Timp program rece, tricouri/bluze
Functii / Optiuni Functia Autodry, SelfCleaning Condenser, AntiVibration Design
Material cuva Inox
Tip panou de comanda Digital, Mecanic
Stil panou comanda Intergrat
Nivel zgomot 65 dB
Volum tambur 112 l
Lungime cablu 145 cm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Uscator de rufe Bosch WTM85251BY, Pompa de caldura, 8 kg, 15 programe. SelfCleaning Condenser, Alb
Rating-ul dumneavoastra
Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 199 RON ( TVA inclus) se va percepe o taxa de livrare de 25 RON (TVA inclus) pentru primul kilogram si cu livrare in toate localitatile unde curierul are acoperire si nu este necesara plata unor kilometri suplimentari.
Back to Top
Produse asemanatoare

Uscator de rufe Bosch WTM85251BY ☆ In oferta la NEI.ro la cel mai bun pret

4.659,90 RON