Uscator de rufe AEG T8DBG48S, Seria 8000, Pompa de caldura, 8kg, 15 programe, alb

Tehnologia AEG SensiDry cu care este echipat uscatorul AEG T8DBG48S extrage umezeala din tesaturi la o temperatura redusa la jumatate fata de cea a uscatoarelor conventionale de rufe fara a extinde semnificativ durata uscarii.

în stoc
SKU
T8DBG48S
3.799,90 RON

Uscator de rufe AEG T8DBG48S,Pompa de caldura, 8kg,15 programe, Clasa A++, alb

CU PROGRAME PENTRU LÂNĂ ȘI MĂTASE
PROTECTORUL PULOVERELOR DIN LÂNAĂ.
Acum puteţi usca absolut tot ce spălaţi. Incepând cu cel mai moale pulover din lână și terminând cu o camașă business de zi cu zi sau o canadiană de schi. Uscătoarele cu sistemul AbsoluteCare® dispun de programe personalizate pentru controlul precis al mișcării și temperaturii ciclului de uscare. Prevenirea micșorarii*. Păstrarea formei. Refacerea impermeabilităţii. Redefinirea centrifugării pentru fiecare tip de țesatură din garderobă.*Comparabil cu uscarea în plan orizontal a lânii

PROTECȚIE SPECIFICĂ PENTRU HAINELE DVS.

Programele sistemului nostru unic AbsoluteCare® controlează precis mișcarea și temperatura tamburului uscătorului. Articolele din lână sunt ţinute întinse pe tambur similar ca la uscarea pe suprafaţă plană. Articolele de îmbrăcăminte pentru exterior primesc căldură exact cât este nevoie pentru a restabili pe deplin funcţionalitatea membranei lor de impermeabilitate. Fiecare ţesătură are parte de mișcarea și temperatura adecvată pentru a se usca complet în timp ce se păstrează calitatea, aspectul și senzaţia la atingere.

 

TEMPERATURI SIGURE, REDUSE

Tehnologia AEG SensiDry extrage umezeala din tesaturi la o temperatura redusa la jumatate fata de cea a uscatoarelor conventionale de rufe fara a extinde semnificativ durata uscarii. Aceasta asigura faptul ca tesaturile nu sunt niciodata expuse la o caldura inutila. Hainele dvs. isi vor pastra texturile pe care le-au avut in ziua in care le-ati cumparat pentru mai mult timp. Iar temperatura redusa va ajuta si sa economisiti energie.

 

VA ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE ÎN FIECARE ZI

Uscătoarele noastre conţin tehnologia ProSense® care folosește senzori avansaţi de umiditate și temperatură pentru a regla durata uscării și consumul de energie pentru fiecare mărime a încărcăturii - indiferent dacă sunt doar rufele folosite într-o zi sau în toată săptămâna. Aceasta aduce economii de timp și de energie, în timp ce vă protejează cu delicateţe hainele preferate pe care le purtaţi zilnic.

 

FILTRU EFICIENT FĂRĂ NICIO GRIJĂ

Doar uscătoarele AEG deţin Sistemul de filtrare ÖKOFlow, un filtru extrem de eficient aflat la îndemana și ușor de curăţat. Uscătoarele convenţionale au mai multe filtre. Dacă nu le curăţaţi pe toate, consumul de energie crește. Cu doar un singur filtru, mașina AEG usucă fără efort orice încărcătură și își păstrează eficacitatea și eficiența energetică.

 

CICLURI DE USCARE MAI SCURTE, ÎNGRIJIRE MAI BUNĂ

Datorită designului îmbunătățit al fluxului de aer, uscătoarele AEG usucă mai rapid și mai eficient decât uscătoarele convenționale cu pompă de căldură. Astfel, hainele dvs. sunt îngrijite mai bine, deși ciclurile de uscare sunt mai scurte.
Mai multe informatii
Brand AEG
Culoare Alb
Inaltime 85 cm
Latime 59.6 cm
Adancime 63.8 cm
Greutate 49 Kg
Eficienta energetica Clasa A++
Tip Cu pompa de caldura
Utilizare Rezidential
Afisaj LCD
Tip incastrare Standard
Slim Nu
Deschidere usa Stanga
Capacitate de uscare 8 Kg
Clasa de eficienta la uscare B
Capacitate incarcare 8 Kg
Numar programe 10
Programe de spalare Gata de pus in dulap, Extra uscare, Gata de calcat, Asternuturi, Tesaturi bumbac, Cuverturi, Usor de calcat, Mix, Outdoor, Matase, Sintetice, Lana, Sport
Tensiune alimentare 220 V, 230 V
Functii / Optiuni AbsoluteCare, Senzor de uscare, Optiune start intarziat, WoolmarkBlue, ProSense, Sensidry, Motor Inverter, OKOFlow Indicator status uscare pentru: Antisifonare/Sfarsit, Racire, Gata de pus in dulap, Uscare, Extra uscare, Gata de calcat
Material cuva Polipropilena
Tip panou de comanda Digital
Stil panou comanda Intergrat
Eficienta la condensare Clasa B
Nivel zgomot 66 dB
Consum anual energie 235 kWh
Putere 900 W
Lungime cablu 145 cm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Uscator de rufe AEG T8DBG48S, Seria 8000, Pompa de caldura, 8kg, 15 programe, alb
Rating-ul dumneavoastra
Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 199 RON ( TVA inclus) se va percepe o taxa de livrare de 25 RON (TVA inclus) pentru primul kilogram si cu livrare in toate localitatile unde curierul are acoperire si nu este necesara plata unor kilometri suplimentari.
Back to Top
Produse asemanatoare

Uscator de rufe AEG T8DBG48S ☆ In oferta la Nei.ro la cel mai bun pret

3.799,90 RON