Termeni și Condiții

1. Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.nei.ro a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii nostri. De aceea societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre producatori sau distribuitorii acestora. De asemenea, imaginile sunt orientative, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara o notificare prealabila din partea poducatorilor sau a furnizorilor.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

2. Definitii

www.nei.ro: reprezinta site-ul apartinand SC NEI Electronics International SRL prin intermendiul caruia se realizeaza accesul la informatii privind bunurile si serviciile oferite si se finalizeaza contractele la distanta intre SC NEI Electronics International SRL si clienti

Client : reprezinta persoana care acceseaza www.nei.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare,

Vanzator / www.nei.ro: reprezinta firma SC NEI Electronics Internationaln SRL

3. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui client, de a modifica continutul site-ului www.nei.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si societatea SC NEI Electronics International SRL va fi rezolvat pe calea amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

5. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.nei.ro sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate sunt exprimate in RON, contin TVA si pot fi modificate fara o comunicare prealabila,

In conditiile prevazute de lege, pretul afisat include Taxa de timbru verde.

In temeiul OUG.34/2014 contractul de vanzare la distanta intre societatea noastra si client se considera incheiat in momentul acceptarii, confirmarii comenzii transmise de catre client. Data emiterii documentului fiscal de catre SC NEI Electronics International SRL poate diferi de acest moment.

You can`t add more product in compare