Modalități de plată

In cadrul procesului de finalizare a comenzii aveti posibilitatea de a opta intre mai multe metode de plata.


1. Plata cash la livrarea produselor

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea.


2. Online cu card bancar prin EuPlatesc.

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard / Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-DSecure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • “3-DSecure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

3. Online cu card bancar in rate prinEuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

“Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.


Prin carduri Raiffeiesen:Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Magazinul online WWW.NEI.RO foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!


Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.nei.ro si beneficiezi de oferta standard de pana la 12 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolateîn Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard
  Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar” si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

 • Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat decatre un operator bancar sau
 • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul0800.801.BCR (0800.801.227)
  Spor la cumparaturi!

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.nei.ro si beneficiezi de:

 • 0 pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
 • 0.3%din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala
 • 0 perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)
  Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte,MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, VisaGold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card,Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying BluePremium.

Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

 • in orice unitate Banca Transilvania
 • Online pe www.starbt.ro
 • Telefonic la CallCenter BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

– alegi produsele dorite

– alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si indeplina siguranta :

a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.

b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISACREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT) Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie saaplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare.Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de laAlpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata inrate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru abeneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cucostul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca suntefectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime asumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate oridoresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura cerambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contultau de card.

Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potrivestecel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti vaarata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa potialege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”


4. Plata cu Ordin de Plata/ transfer bancar/ internet banking

In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email o factura proforma care va contine toate detaliile de plata. Dupa efectuarea platii trimiteti confirmarea de plata catre comenzi@nei.ro. Marfa va pleca spre dumneavoastra numai dupa confirmarea incasarii banilor de catre Departamentul Financiar.


CONDITII DE LIVRARE

Livrarea se face prin curier in sistem door-to-door.

Produsele livrare vor fi insotite de :

 • Documentul devanzare (factura)
 • Certificatul de garantie
 • Chitanta transportatorului (daca plata este facuta cache la receptia produsului)
  Termenul de livrare va fi comunicat de catre www.nei.ro si variaza de obicei intre 24ore si 7 zile lucratoare, in functie de adresa dumneavoastra. Rareori perioadade livrare poate depasi 7 zile insa in aceste cazuri veti primi informari din partea noastra motivele fiind independente de www.nei.ro

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii comenzii ferme de catre dumneavoastra sau, in cazul comenzilor platite prin OP, din momentul incasarii banilor.

Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor intr-un interval orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor delivrare se va face telefonic impreuna cu partenerul nostru logistic care va face livrarea.


TAXE DE LIVRARE:

Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 199 RON ( TVA inclus) se va percepe o taxa de livrare de 25 RON (TVA inclus) pentru primul kilogram si cu livrare in toate localitatile unde curierul are acoperire si nu este necesara plata unor kilometri suplimentari.

Consultati lista de acoperire a Fan Curier: (click aici...)

Daca in paranteza langa localitate apareun numar diferit de zero inseamna ca acei kilometri sunt suplimentari sitrebuie sa fie achitati de catre client.

Orice kilogram suplimentar si orice kilometru suplimentar este taxat cu 1 RON (TVA inclus)

*Eventualele probleme ce pot aparea cu privire la integritatea produselor livrate se fac in momentul livrarii pe documentul de transport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare cu firma de curierat, se refuza coletul cat si plata acestuia. Orice reclamatie ulterioara este nula.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Back to Top