Modalitati de plata

In cadrul procesului de finalizare a comenzii avetiposibilitatea de a opta intre mai multe metode de plata.

 

1. Plata cash la livrarea produselor

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului decomandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc.

Daca ati ales metodade plata " Online prin card bancar " este necesar sa completatiun formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata aprocesatorului de plati.

 - Platile cucarduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electronsi MasterCard / Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-DSecure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-lineacelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic,la comerciant.

 - "3-DSecure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de carduldumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, peserverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, acestedate fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

3. Online cu card bancar in rate prinEuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

 “Online in rateegale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introducenumarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automatdaca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate decatre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe websitewww.nei.ro si beneficiezi de oferta standard de pana la 12 rate fara dobanda!Mai mult, primesti anual  1% bani inapoi.  

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şigratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolateîn Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţiiparteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de creditBCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

•            BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

•            BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

•            MasterCard GOLD EUR

•            BCR Wizz Air MasterCard

•            EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul decomanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" sinumarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre bancaemitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemulde plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

•            Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau

•            Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat decatre un operator bancar sau

•            Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Plateste cu Star Cardde la Banca Transilvania pe site-ul www.nei.rosi beneficiezi de:

cid:image004.png@01D0E573.60940EE0 pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

cid:image005.png@01D0E573.60940EE0  0.3%din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plataintegrala                  

cid:image005.png@01D0E573.60940EE0  perioadade gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati lacomercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse inprogramul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte,MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, VisaGold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card,Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying BluePremium.

 

Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  in oriceunitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la CallCenter BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

 

 

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratiadin magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct dinconfortul casei tale, cu doar un click :

-          alegiprodusele dorite

-          alegioptiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si indeplina siguranta : 

a)      plata cuperioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursulperioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)      plata in ratecu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tausi beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

 

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Financeparticipante si  optiunile de plata, precum si  exemplereprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata inrate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISACREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturiin lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibilapentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la
comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie saaplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare.Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de laAlpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata inrate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru abeneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cucostul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca suntefectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime asumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate oridoresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura cerambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contultau de card.

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in oricemagazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potrivestecel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti vaarata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si sumaratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa potialege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursataautomat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea acardului.”


4. Plata cu Ordin de Plata/ transfer bancar/ internet banking

In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda deplata, veti primi prin email o factura proforma care va contine toate detaliilede plata. Dupa efectuarea platii trimiteti confirmarea de plata catre comenzi@nei.ro. Marfa va pleca spredumneavoastra numai dupa confirmarea incasarii banilor de catre DepartamentulFinanciar.

CONDITII DE LIVRARE

Livrarea se face prin curier in sistem door-to-door.

Produsele livrare vor fi insotite de :

-         Documentul devanzare (factura)

-         Certificatul degarantie

-         Chitantatransportatorului (daca plata este facuta cache la receptia produsului)

Termenul de livrare va fi comunicat de catre www.nei.ro  si variaza de obicei intre 24ore si 7 zile lucratoare, in functie de adresa dumneavoastra. Rareori perioadade livrare poate depasi 7 zile insa in aceste cazuri veti primi informari dinpartea noastra motivele fiind independente de www.nei.ro

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentulconfirmarii comenzii ferme de  catredumneavoastra sau, in cazul comenzilor platite prin OP, din momentul incasariibanilor.

Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselorintr-un interval orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor delivrare se va face telefonic impreuna cu partenerul nostru logistic care vaface livrarea.


Taxe de livrare: 

Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 150RON ( TVA inclus) se va percepe o taxa de livrare de 15 RON (TVA inclus) pentruprimul kilogram si cu livrare in toate localitatile unde curierul are acoperiresi nu este necesara plata unor kilometri suplimentari.

Consultati lista de acoperire a curierului aici http://www.fancourier.ro/tools/cautare-localitate/(link).

Daca in paranteza langa localitate apareun numar diferit de zero inseamna ca acei kilometri sunt suplimentari sitrebuie sa fie achitati de catre client.

Orice kilogram suplimentar si orice kilometru suplimentareste taxat cu 1 RON (TVA inclus)

Eventualele probleme ce pot aparea cu privire laintegritatea produselor livrate se fac in momentul livrarii pe documentul detransport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare cu firma decurierat, se refuza coletul cat si plata acestuia. Orice reclamatie ulterioaraeste nula.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecareacurierului.