Condiții de Livrare

Livrarea se face prin curier in sistem door-to-door.

Produsele livrare vor fi insotite de :

  • Documentul de vanzare (factura)
  • Certificatul de garantie
  • Chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la receptia produsului)

Termenul de livrare va fi comunicat de catre www.nei.ro si variaza de obicei intre 24 ore si 7 zile lucratoare, in functie de adresa dumneavoastra. Rareori perioada de livrare poate depasi 7 zile insa in aceste cazuri veti primi informari din partea noastra motivele fiind independente de www.nei.ro

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii comenzii ferme de catre dumneavoastra sau, in cazul comenzilor platite prin OP, din momentul incasarii banilor.

Din motive obiective nu putem garanta livrarea produselor intr-un interval orar solicitat de clientii nostri. Stabilirea detaliilor de livrare se va face telefonic impreuna cu partenerul nostru logistic care va face livrarea.


Taxe de livrare:

*Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 150 RON ( TVA inclus) se va percepe o taxa de livrare de 15 RON (TVA inclus) pentru primul kilogram si cu livrare in toate localitatile unde curierul are acoperire si nu este necesara plata unor kilometri suplimentari.

Consultati lista de acoperire a curierului aici...

Daca in paranteza, langa localitate, apare un numar diferit de zero inseamna ca acei kilometri sunt suplimentari si trebuie sa fie achitati de catre client.

Orice kilometru suplimentar este taxat cu 1 RON (TVA inclus)

*Eventualele probleme ce pot aparea cu privire la integritatea produselor livrate se fac in momentul livrarii pe documentul de transport (AWB) sau se intocmeste un proces verbal de constatare cu firma de curierat, se refuza coletul cat si plata acestuia. Orice reclamatie ulterioara este nula.

Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Back to Top