IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Combina frigorifica incorporabila cu 2 usi Samsung BRB26602FWW/EF/RLF, 267 l, SpaceMax, Power Freeze, No Frost, All-Around Cooling, Compresor Digital

Cod : BRB26602FWW/EF/RLF


Brand: Samsung

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la +40 722.536.292 | Luni - Vineri 09:00 - 18:00

SEAP - SICAP
Rate online prin TBI
Metode de plata multiple
Livrare rapida
Clasa F

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare. Tarifele de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in functie de valoarea si/sau greutatea comenzii efectuate, precum si de localitatea de livrare, astfel:
 
- Comenzile cu valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus) au un cost de livrare de 25 lei (TVA inclus).
- Comenzile cu valoare de peste 250 lei (TVA inclus) au costul de livrare GRATUIT
 

♦ Costuri livrare la easyBOX

- Pentru comenzile ce nu depasesc ca valoare suma de 250 RON ( TVA inclus) se percepe o taxa de 11.99 RON (TVA inclus).
- Pentru comenzile ce depasesc ca valoare suma de 250 RON (TVA inclus) se percepe o taxa de 9.99 RON (TVA inclus).

*NOTA:
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Combina frigorifica incorporabila cu 2 usi Samsung BRB26602FWW/EF/RLF, 267 l, SpaceMax, Power Freeze, No Frost, All-Around Cooling, Compresor Digital Inverter, Clasa F, H 177.5 cm


Combina frigorifica incorporabila cu 2 usi Samsung BRB26602FWW/EF/RLF, 267 l


Mâncare foarte proaspătă, spațiu suplimentar de depozitare

Cu tehnologii inovatoare precum SpaceMax și All-Around Cooling, împreună cu caracteristici utile precum Power Freeze și No Frost, acest aparat îți asigură o păstrare optimă a alimentelor și un confort sporit în bucătărie.
 


Fără acumulare de gheață nedorită

No Frost

No Frost este tehnologia care răcește într-adevăr uniform și împiedică depunerile de gheață, salvându-te de operațiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete și hrănitoare, iar tu faci economie la factura de energie.

no frost

 

Răcire perfect uniformă în tot frigiderul

All-Around Cooling

Sistemul All Around Cooling are grijă să răcească în mod egal și la aceeași temperatură tot frigiderul, dintr-un colț în celălalt. Temperatura constantă este asigurată de aerul rece suflat în dreptul fiecărui raft. Astfel, fiecare articol este răcit eficient iar mâncarea rămâne proaspătă mai mult timp.

All-Around Cooling

 

Mai mult spațiu în interior

Tehnologia SpaceMax™

Izolația de înaltă eficiență a tehnologiei SpaceMax™ are ca rezultat pereți mult mai subțiri. Astfel, se creează mai mult spațiu de stocare, fără a-ți depăși suprafața de lucru.

Tehnologia SpaceMax™
 

Variety Guard

Utilizezi spațiul din ușa frigiderului într-un mod mult mai flexibil, astfel încât să poți stoca mai mult, cu spațiu mai puțin irosit. Designul Variety Guard îți permite să reglezi pur și simplu locația până la 5 rafturi ajustabile în ușă, pentru a se potrivi nevoilor tale. Astfel, poți organiza și stoca în mod eficient o mare varietate de articole, de diferite dimensiuni.

 

Tehnologia Digital Inverter

Bucură-te de o eficiență energetică excelentă, mai puțin zgomot și o performanță de lungă durată. Compresorul Digital Inverter își ajustează automat viteza, ca răspuns la necesarul de răcire. Deci este mai silențios si utilizează mult mai puțină energie.

 

Raft Easy Slide (Congelator)

Accesul în congelator de multe ori înseamnă o cursă cu obstacole alimentare. Raftul Easy Slide glisează pur și simplu, pentru a te ajuta să păstrezi, să organizezi și să accesezi în mod eficient alimentele congelate.

 

Rack & Shelf™

Utilizează mai bine spațiul frigiderului cu raftul Rack&Shelf™ multi-funcțional. Maximizezi spațiul, sticlele nu se mai rostogolesc și în plus, poți ajunge rapid la vinul care merge cel mai bine cu cina ta. Forma plată îl face, de asemenea, mult mai versatil, deoarece poate ține alte alimente, cum ar fi pizza și cutiile cu ouă.

 

Power Freeze

Bucură-te de o performanță de înghețare rapidă. La simpla apăsare a unui buton, Power Freeze oferă o explozie rapidă de aer rece în congelator. Este minunat pentru a îngheța sau a întări alimentele congelate si pentru a face gheata.

 

Fresh Zone

Păstrezi prospețimea și aroma fructelor și legumelor mai mult timp. Fresh Zone este un sertar proiectat inteligent, care creează mediul ideal pentru depozitarea alimentelor perisabile. Etanșarea ermetică a sertarului Fresh Zone ajută la menținerea umidității optime.



 
Caracteristici generale
Utilizare
Rezidential

Tip incastrare
Incorporabil

Tip display
LED

Deschidere usa
Dreapta

Volum net total
267 l

Numar compresoare
1

Sistem racire
No Frost

Culoare
Alb

Agent racire
R600a

Detalii frigider
Numar rafturi frigider
5

Numar rafturi usi
6

Dozator apa
Nu

Detalii congelator
Numar compartimente
3

Capacitate de congelare/24 h
6 Kg

Functii si tehnologii speciale
Functii
Compresor Inverter
Inghetare rapida
NoFrost
Alarma vizuala LED si sonora avertizare usa deschisa
Iluminare LED
Functie vacanta
Congelare rapida

Energie si performanta
Tensiune alimentare
220~240V/50Hz

Clasa climatica
SN-T

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE
Clasa F

Dimensiuni si greutate
Inaltime
177.5 cm

Latime
54 cm

Adancime
55 cm

Greutate
59 Kg

Alte informatii
Fără comentarii pentru acest produs